top of page

How it started


Uw Marketing Regisseur

Nooit gedacht dat ik ooit zou verkondigen dat ik mijn eigen onderneming zou starten. Maar dat is nu wel gebeurd. Na ruim elf jaar met heel veel plezier bij IT-bedrijf Macaw te hebben gewerkt, besloot ik in september 2016 een sabbatical op te nemen. Ik wilde even een pauze inlassen om goed na te kunnen denken wat ik echt wilde. We waren net verhuisd naar een prachtige plek midden in het bos in Soesterberg. Ik kon elke dag genieten van de natuur en kwam echt even tot rust.

Al snel werd ik gebeld door bedrijven die hadden vernomen dat ik ‘vrij’ was: of ik niet voor hen wilde werken. Een hele eer maar ik hield de boot af, ik had immers besloten een jaar niks te doen. Maar het werden er steeds meer en de hulpvraag kwam elke keer redelijk overheen: help ons in onze online marketing.

Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en bij het volgende bedrijf aan te geven dat ik beschikbaar was als freelancer, ze konden mij wel inhuren. En dat werd geaccepteerd. Oeps! Nu moest ik als een dolle aan de bak. Voorstel schrijven voor het bedrijf, maar ook nadenken over hoe ik mijzelf dan ging positioneren. Naam bedenken, ondernemersplan schrijven, inschrijven Kamer van Koophandel en mijn eigen online marketing op poten zetten. En ineens was ik op 1 mei 2017 zelfstandig ondernemer, wauw!

Ik heb gekozen voor de naam ‘Uw Marketing Regisseur’ omdat ik daarmee in een keer mijn toegevoegde waarde positioneer. Ik bedenk en regisseer de marketingactiviteiten voor organisaties die ze gaan helpen succesvol te zijn. Of dat nu het vergroten van de online zichtbaarheid is, het verstevigen van de naamsbekendheid en/of het genereren van leads via effectieve en creatieve marketing campagnes- en evenementen. Het maakt niet uit voor welke online uitdagingen organisaties staan. Het is mijn passie om die uitdagingen met veel plezier te vertalen naar eerste successen. Ik geloof namelijk heel sterk in de kracht van marketing en vandaag de dag wordt marketing ook steeds belangrijker. Maar marketing is ook een heel breed begrip, dus waar en hoe te beginnen? En die vraag kreeg ik ook van twee prachtige bedrijven waarvoor in inmiddels werkzaamheden verricht.

Ik ben nu twee maanden operationeel en trots! Trots op mijn klanten, trots op mijn website en trots op het team waarmee ik samen aan mijn eigen online marketing heb gewerkt. Jannieke van Geet van ArteDame voor de realisatie van mijn website en Bart Leerling van Lorem-Ipsum voor het schrijven van de teksten op mijn website. Met dit team hoop ik in de toekomst nog vele mooie projecten voor klanten te mogen realiseren.

bottom of page