top of page

een beeld zegt meer dan 1000 woorden

FOOD FOTOGRAFIE

Onder het mom van plaatjes zeggen meer dan duizend woorden, is goed beeldmateriaal in je marketing super belangrijk. Ik adviseer mijn opdrachtgevers ook om zoveel mogelijk eigen beeldmateriaal te gebruiken. En dan bij voorkeur geen 'platte' productfoto's maar juist het product in een sfeervolle setting.

Bij restaurants zie ik vaak dat er foto's gepubliceerd worden van het interieur zonder mensen erin. Een leeg restaurant verkoopt toch niet? Dus laat zien hoe gezellig het is als er gasten aan het dineren zijn. Zet je gerechten op de foto in een sfeervolle setting, zodat de persoon die de foto ziet eigenlijk maar een ding wil: bij jou eten!

Door COVID-19 is de horeca massaal aan de take-away geslagen en wordt dit op de social media kanalen gepromoot. Logisch natuurlijk, want met de horeca gesloten is dit een van de weinige kanalen om het aanbod te presenteren. Wat ik dan helaas zie is dat veel takeaways een beetje zoals een flyer zijn vormgegeven: veel tekst en weinig fotografie.

De vraag is hoe effectief dit is? Ik zie dat berichten met veel vormgeving altijd minder bereik en reacties hebben dan mooie foto’s van je (takeaway) gerechten. Gemiste kans en logisch, want het is lastig om je voor te stellen wat je op je bord krijgt als het restaurant dat niet laat zien. Om het maximale uit je bericht te halen is mijn advies te investeren in goede foto’s van je gerechten. De aankondiging van het menu doe je dan in de tekst en met de juiste hashtags zorg je voor een nog groter bereik.

Bekijk mijn meest actuele foodfoto's op mijn instagram account 

https://www.instagram.com/foodfotograaf

Eenmalige fotoshoot

Ik graag bij je langs voor een fotoshoot van jouw (nieuwe) gerechten, een sfeerimpressie van je restaurant en foto's van je medewerkers. Even afhankelijk van wat je wensen zijn duurt zo'n fotoshoot ongeveer 2 tot 3 uur.

Je krijgt tussen de 25 en 35 foto's in hoge resolutie aangeleverd zodat je ze ook kunt gebruiken voor je social media, website, e-mailcampagnes en drukwerk.

 

De kosten hiervoor bedragen € 450,- 

Elk seizoen nieuwe content

Ben je tevreden over mijn foto's dan kunnen we elk kwartaal een fotosessie inplannen zodat je voor elk seizoen voldoende beeldmateriaal hebt voor je socials. Hierin worden ook feestdagen meegenomen en speciale dagen als Valentijn, Moederdag en Vaderdag.

 

Even afhankelijk van wat je wensen zijn duurt zo'n fotoshoot ongeveer 2 tot 3 uur. Je krijgt tussen de 25 en 35 foto's per kwartaal in hoge resolutie aangeleverd zodat je ze ook kunt gebruiken voor je social media, website, e-mailcampagnes en drukwerk.

De kosten hiervoor bedragen  € 425,- per kwartaal

of € 1.500,- als je voor een jaar betaalt ( je krijgt dan € 200,- korting)

Alleen feestdagen en actuele content

 Valentijn, Koningsdag, Pinksteren, Pasen, Moederdag, Vaderdag en Kerst het zijn van die jaarlijkse acties waar je als horeca-ondernemer waarschijnlijk wel op inspeelt. Wil je alleen foto's voor Valentijn, Moederdag, Vaderdag, Kerst of wat dan ook. Ik kom graag langs om deze te fotograferen. 

Voor deze shoot ben ik ongeveer 1 tot 2 uur bezig. Je krijgt tussen de 10 en 15 foto's in hoge resolutie aangeleverd zodat je ze ook kunt gebruiken voor je social media, website, e-mailcampagnes en drukwerk.

 

De kosten hiervoor bedragen € 325,- 

 

Fotografie + online marketing

Je kan ook voor mijn full service online marketing dienstverlening kiezen voor € 945,- per maand. Ik maak dan niet alleen foto's ik publiceer ze op je social media kanalen en monitor en reageer op reacties, ik verzorg maandelijks een e-mailnieuwsbrief naar je vaste gasten, ik hou je website bij met actuele content, maak een contentkalender zodat er altijd wat te vertellen is in de juiste context. Meer informatie hierover vind je op de homepage.

 

alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele reiskosten € 0,50 p/km

Tarieven

Portfolio food fotografie

Logo Gezelligheid
Logo Pomphuis.PNG
logo-bistrobloemendaeltje.png
Logo-BijBart.png
Logo-DikkeDirck.png
Catering Hayet.PNG
LG_Troubadour_2018-scaled.jpg
logo burgernshake.png
LosChicoPaella_logo.jpg
PaleisHetLoo_logo.png
Hemels logo.jpg

Reviews

LosChicosPaella.jpg

Jeetje Annemarie, wat een fantastisch werk heb je afgeleverd😍. Dit is zo de sfeer die we in ons hoofd hadden en wat we willen overbrengen naar onze potentiële klanten. We zijn hier zo ontzettend blij mee! Onwijs bedankt! Ik kon er niet bijzijn en moest het daarom echt aan jou overlaten maar je heb overal aan gedacht. Het proces van de paella maken komt erin terug, super leuke en mooie foto's van Loren tijdens het maken en serveren van de paella en dan de mensen die duidelijk aan het genieten zijn van een bordje paella aan een vrolijke tafel in de zon. Het is gewoon perfect zo😊

Los Chicos Paella (Haarlem)

IMG_4653.jpg

Ik wilde nog even zeggen dat ik het allemaal super leuke foto's vind!😄

Heel erg bedankt!

Dikke Dirck (Amersfoort)

IMG_4406.jpg

We vinden de foto's te leuk! Ik heb er al enkele gebruikt op de site.

Paleis Het Loo (Apeldoorn)

bottom of page