top of page

Even voorstellen

Foodfotograaf Annie

Horecaondernemingen succesvol maken in hun online marketing daar word ik blij van. En ik durf te beweren dat ik met ruim 20 jaar marketing communicatie ervaring ook echt het verschil kan maken.

Het grootste gedeelte van mijn carrière heb ik bij IT-bedrijf Macaw gewerkt. Als coördinator van de marketingcommunicatie afdeling werkte ik met een vast team - bestaande uit een online marketeer, graphic designer en copywriter - aan de bekendheid van Macaw.

Ik heb gewerkt aan de redactie, opmaak en productie van relatie magazines en medewerkers magazines. Ik was de creatieve aanjager voor meerdere online campagnes. Was verantwoordelijk voor contentkalenders, e-mailmarketing, whitepaper marketing.

En ik heb meerdere evenementen georganiseerd. Zowel naar de interne organisatie als ook voor klanten en potentiele werknemers (de arbeidsmarkt). En vanuit mijn coördinerende rol schreef ik jaarlijks het marketingplan inclusief budget.

 

September 2017 besloot ik een pas op de plaats te maken. Ik wilde even een pauze (sabbatical) inlassen om na te denken wat ik echt wil. Tijdens deze sabbatical werd ik veel benaderd door kleinere organisaties die meer met online marketing wilde gaan doen en mij om advies vroegen. Dat was voor mij aanleiding om als zelfstandige verder te gaan.

 

Per 1 mei 2017 is Uw Marketing Regisseur operationeel en heb ik voor mooie bedrijven als  Inuteq en Civity gewerkt en ik heb zelfs een politieke campagne voor CDA Baarn gedaan ;). 

In 2019 is mijn liefde voor de horeca marketing ontstaan. En ben ik mij echt hierin gaan specialiseren. Van social media tot foodfotografie, van e-mailmarketing tot graphic design. Horeca marketing is wat ik het liefste doe en ik ben blij dat steeds meer restaurants hun weg naar mij vinden.

Liefs,

Annie

bottom of page